Никълъс Кейдж по стъпките на Сатаната! Трейлър на "Призрачен ездач: Духът на отмъщението"

Pinterest LinkedIn +

В мрежата се появиха изключително атрактивен постер и нов трейлър на фентъзи блокбъстъра "Призрачен ездач 2" (Ghost Rider: Spirit of Vengeance). Както става ясно и от заглавието на филма, става дума за продължението на издадения през 2007 г. оригинал с Никълъс Кейдж (Nicolas Cage) и Ева Мендес (Eva Mendes), който събра приходи в размер на $228 млн. от екранната си обиколка, но като цяло бе приет доста негативно от критиката.

Пет години по-късно, от Columbia Pictures правят нов опит да съживят Джони Блейз, но този път вместо Марк Стивън Джонсън, на режисьорския стол застава тандемът Марк Невелдин (Mark Neveldine) и Брайън Тейлър (Brian Taylor). 

В каста се завръща Никълъс Кейдж, чиято слаба откъм подбор на роли последна година очевидно не го е стреснала и той е готов отново да яхне мотора в преследване на Сатаната, преди последният да приеме човешки облик.


Тук не крием нетърпението си да видим изпълнението на Киърън Хиндс като Дявола, а останалите имена, които звучат ингригуващо в актьорския състав, са Идрис Елба и италианката Виоланте Пласидо (Violante Placido).

Като имаме предвид, че адаптацията на популярния комикс от вселената на Марвел е дело на любимеца ни Дейвид Гойър (The Dark Knight), сме склонни да дадем шанс на продължението. Дали това е правилен ход, ще разберем от 17 февруари, когато "Призрачен ездач: Духът на отмъщението" стартира по световните екрани. Дотогава можете да се насладите на новия постер и трейлъра на филма.


Сподели.