Краят на една легенда! БГ трейлър на "Черният рицар: Възраждане"

Pinterest LinkedIn +

До този момент, единствено можехме да ви говорим за колко епичен филм става дума, представяйки финала на култовата трилогия за Батман - "Черният рицар: Възраждане" (The Dark Knight Rises).

След като Warner Bros. разпространиха официалния трейлър на вероятно най-очаквания блокбъстър за 2012 година обаче, то вече и сами имате възможност да се убедите в размаха на Кристофър Нолан.

Дори и само бегъл поглед към видеото доказва, че всеки един долар от феноменалния бюджет от 250 млн. долара (най-скъпият в историята на поредицата за човека-прилеп) е отишъл точно, където трябва, придавайки на The Dark Knight Rises мащаб, който не се среща често в киното. 

Същото важи и за каста на лентата, който блести начело с титуляра Крисчън Бейл (Christian Bale), Том Харди като зловещия Бейн, Ан Хатауей (Anne Hathaway) като жената-котка, Гари Олдман, Джоузеф-Гордън Левит (Joseph Gordon Levitt), Морган Фрийман (Morgan Freeman), носителката на Оскар Марион Котиярд, британската легенда Майкъл Кейн (Michael Caine) и кой ли още не.

Също както и в предходните части, и в The Dark Knight Rises Кристофър Нолан работи с брат си - Джонатан, чието дело е сценарият на филма, реализиран на снимачни локации като Индия, Питсбърг, Лос Анджелис, Ню Йорк и Лондон.

Батман ще размаха криле за последно през юли 2012 година, а дотогава можете да подгреете с българския трейлър на "Черният рицар: Възраждане".


Сподели.