Никълъс Кейдж, Клинт Ийстуд и Харисън Форд в The Expendables 3

Pinterest LinkedIn +

The Expendables 2 тръгва по екраните след броени дни, но създателите на филма вече заговориха за трета част и евентуалното участие на Никълъс Кейдж (Nicolas Cage) в нея.

Въпреки че още няма зелена светлина от Lionsgate, The Expendables 3 най-вероятно ще я получи при успех на втората част в боксофиса.

Според думите на продуцента Ави Лърнър, освен Кейдж в актьорския състав може да се завърнат всички актьори от първите два филма, а също така се водят преговори с Харисън Форд (Harrison Ford), Клинт Ийстуд (Clint Eastwood) и Мики Рурк (Mickey Rourke).

Лърнър вмята също, че за The Expendables 3 искат и Уесли Снайпс (Wesley Snypes), който обаче е в затвора в момента и ще излезе на 19 юли, 2013 г. Това означава, че при негово участие ще трябва да се направят допълнителни промени в графика на снимките.

The Expendables 2 тръгва по кината на 24 август, а сред актьорите, които ще видим в него, са Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), Брус Уилис (Bruce Willis), Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Джет Ли (Jet Li), Чък Норис (Chuck Norris) и др.

Сподели.