Nicolas Cage се отдаде на "Voodoo" комикс

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Никълъс Кейдж (Nicolas Cage) и синът му Уестън (Weston) ще сътворят заедно комикс-поредица, озаглавена "Voodoo Child". Историите ще бъдат събрани в 6 книги, предаде USA Today.

Кейдж получава предложение от издателите Virgin Comics да стартира своя собствена рисувана поредица, на което актьорът отговаря: "Аз им обясних, че нямам достатъчно идеи, но им казах, че синът ми има".

Това е първият случай, в който актьор от ранга на Кейдж се захваща с подобна дейност.

"Voodoo Child" е различен комикс, защото е по-духовен от "Батман" и "Супермен" например. Този подход винаги е бил по-ефективен, защото е по-достоверен", коментира Никълъс Кейдж новия си проект.


Корицата на "Voodoo Child"

Сюжетът на комикса ще бъде базиран на някои истински случки, като действието ще се развива в Ню Орлианс след преминаването на разрушителния ураган Катрина.

Въпреки всичко Кейдж мисли за комикса не само като за книга, но планира и филм по "Voodoo Child", като обяснява: "Мисля, че ще стане един много натуралистичен филм. Въпреки това не мисля, че аз или Уестън ще изиграем главната роля. Представям си главния герой като Лени Кравиц, когато е бил на 12 или 13 години например".

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.