Nicki Minaj, David Guetta и Lil Wayne в колаборация за Light My Body Up

Pinterest LinkedIn +

Няколко дни след като разпространи Regret In Your Tears, Nicki Minaj пусна и видеоклипа към парчето Light My Body Up. То е поредната ù колаборация с известния диджей David Guetta и първа − с рапъра Lil Wayne. В проекта, режисиран от Benny Boom, 34-годишната изпълнителка влиза в ролята на секси изкусителка, която прелъстява с провокативни облекла. Превъплъщението не е далеч от образа, който дамата налага. С изрязаните си тоалети, с които се появява на сцената и на червения килим, тя е способна да разгорещи всяка фантазия.

Няколко дни след като разпространи Regret In Your Tears, Nicki Minaj пусна и видеоклипа към парчето Light My Body Up. То е поредната ù колаборация с известния диджей David Guetta и първа − с рапъра Lil Wayne.

В проекта, режисиран от Benny Boom, 34-годишната изпълнителка влиза в ролята на секси изкусителка, която прелъстява с провокативни облекла. Превъплъщението не е далеч от образа, който дамата налага. С изрязаните си тоалети, с които се появява на сцената и на червения килим, тя е способна да разгорещи всяка фантазия.


Сподели.