Нямате време за курс по бойни изкуства? Купете си Kinect и станете непобедими с Self-Defense Training Camp

Pinterest LinkedIn +

На 8 ноември Ubisoft ще издадат Self-Defense Training Camp – нова фитнес Xbox 360 ексклузивна игра с акцент върху бойните техники, с които човек ефикасно може да се защити при физическо нападение, и Kinect поддръжка.

Компанията анонсира новото заглавие като "първо по рода си" и декларира, че "чрез Self-Defense Training Camp играчите ще придобият вяра в собствените си възможности да се защитят в проблематични ситуации и ще открият много нови техники, чрез които да се противопоставят на оказаното над тях физическо насилие".

Тренировъчните курсове на играта представляват мини-игри, при които се използват техники от бокса, кикбокса и разнообразни бойни изкуства под наблюдението на виртуална версия на реален треньор по самозащита. Както всяка друга тренировъчна симулация, и тази носи своите ползи за общата физическа кондиция на играещия, усъвършенства двигателната му активност, повратливост, сила и подобрява мускулния му тонус, в допълнение към заучаването на хватки за изплъзване при душене, например.

Сподели.