New Order на Exit 2012

Pinterest LinkedIn +

Тазгодишното издание на един от най-големите музикални фестивали на Балканите - сръбският Exit, който традиционно се провежда в Петроварадинската крепост в Нови Сад, ще се състои между 12 и 15 юли 2012 година.

Музикантите от New Order, една от най-коментираните и влиятелни банди на нашето време, ще се качат на Главната сцена на Петроварадинската крепост на 13 юли.

"Не мога да опиша колко съм щастлив, че New Order ще бъдат част от фестивала тази година. Кой може да забрави вечни класики като Love Will Tear Us Apart, Bizarre Love Triangle и, разбира се, световно признатия хит Blue Monday. Нямам търпение да чуя New Order на Exit 2012 и знам, че и феновете ще са въодушевени също", коментира Боян Бошкович, главен мениджър на фестивала.

Fusion сцената на Exit 2012 ще посрещне португалската уърлд мюзик сензация Buraka Som Sistema, а звездите на електронната сцена, които се готвят да окупират Dance Arena за един специален Cadenza Records сет на 13 юли, са Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz, Maayan Nidam.

Промо цени на билетите за Exit 2012, валидни до 15 февруари:

Билет за всички дни на фестивала - 100 лв.
Къмпинг билет - 50 лв.
Премиум билет (билет за всички дни на фестивала, автобусен билет и къмпинг) - 210 лв.

Стандартни цени на билетите за Exit 2012, валидни от 15 февруари до 1 юли:

Билет за всички дни на фестивала - 120 лв.
Къмпинг билет - 50 лв.
Премиум билет (билет за всички дни на фестивала, автобусен билет и къмпинг) - 210 лв.


Сподели.