New Line Cinema рекламира филм с видеоигра само-за-възрастни. Играй в Интернет

Pinterest LinkedIn +

Филмовата компания New Line Cinema избра необичайна форма на реклама на трилъра "Running Scared", който дистрибутира изключително в САЩ - чрез онлайн компютърна игра. Поради включените в съдържанието й сексуални и сцени на насилие тя е с рейтинг само-за-възрастни.

По информация на New Line, средната дневна посещаемост на сайта на играта - Runningscaredthemovie.com - е около 200 000 уникални посещения.
 
Счита се, че сред тях няма такива на ненавършили 17 г. потребители, тъй като за да започне нецензурираната версия на играта, съдържаща сцена на орален секс, всеки попълва специална форма с лични данни, която се сверява с регистрираните на територията на САЩ лични карти и шофьорски книжки.
 
Извън сюжетната линия екшън елемента в играта идва от различните мисии на всяко ниво, които включват рейсинг (с автентичен Форд Мустанг), шутър и др.
 
Самият филм, който е със същия рейтинг за възрастово ограничение на аудитория, в момента се прожектира единствено на Острова, докато в САЩ премиерната му дата е 24 февруари.
 
Въпреки съвпаденията в заглавието с филма от 1986 г., настоящата лента не е негов римейк. В каста на последната изпъкват имената на Уейн Крамър (Wayne Kramer) - режисьор и сценарист, и Пол Уокър (Paul Walker) и Камерън Брайт (Cameron Bright) - в главните роли.
 
 
Сподели.