Парче от дългоочаквания албум на Guns n' Roses предизвика истерия в Интернет

Pinterest LinkedIn +

Дни след като слуховете, че дългоочакваният албум на Guns n' Roses, "Chinese Democracy", най-сетне ще излезе време тази година, в Интернет изтече студийната версия на едно от парчетата, които може би ще са в албума, “IRS”, и предизвика истерия в мрежата.

Заедно с “IRS” се появи едноминутен откъс и от друго парче, ‘Better’, и линкове към тях веднага заляха фенсайтовете и форумите, посветени на групата. Няколко часа по-късно се появиха слухове, че мениджърите на групата са поискали линковете и всякакви съобщения споменаващи изтичането на парчетата да бъдат махнати.

Според сайта www.antimusic.com, форумите са предупредили потребителите си да не качват парчетата в Интернет, а някои са наказали с бан тези, които са пуснали линкове към тях. 
Линковете наистина бяха махнати, но парчетата се появиха за даунлоуд в мрежата за обмен на файлове eMule.

Според AntiMusic, членовете на  Guns се нервирали много от появата на двете парчета в Интернет като жената на един от дългогодишните членове на бандата, Дизи Рийд (Dizzy Reed), Лиса, изразила гнева си във форум посветен на мъжа й. “Не разбирам защо след като хората твърдят, че обичат Аксел и бандата толкова много, правят неща, които да ги ядосват”, писала тя. “Това е все едно да си отвориш коледните подаръци на 23 декември. Имайте малко търпение!”

Появата на парчетата предизвика смесени чувства и спекулации сред феновете относно как ще звучи "Chinese Democracy", върху който групата работи от около 6 години. Неотдавна в интервю за списание “Rolling Stone” Аксел Роуз (Axl Rose) каза, че звукът ще е доста по-различен от този на “старите” Guns n' Roses.
“Ще се опитаме да направим нещо като Queen”, каза Роуз за списанието.

Сподели.