Невяна Владинова бе специален гост на гала премиерата на "Капитан Марвел" в Лондон

Pinterest LinkedIn +

Гала премиерата на първия самостоятелен филм за жена герой в кино вселената на "Марвел", която се превърна в своеобразно космическо преживяване, се състоя на 27 февруари в Лондон и приветства както многобройни фенове на комиксовия свят, така и редица популярни личности. В своеобразната галактическа действителност, която Капитан Марвел пренесе тук на Земята в емблематичното кино "Curzon Mayfair", имаше възможност да се потопи и Невяна Владинова. Една от най-успешните ни индивидуални състезателки по художествена гимнастика, донесла много отличия и медали за страната ни, заблестя на събитието наравно с всички останали избрани гости и звезди от филма.

По червения килим на гала премиерата премина Бри Ларсън, която влиза в ролята на най-могъщия супергерой. Тя предизвика бурни реакции и типично в стила на една прекрасна дама със суперсили успя да обърне внимание на феновете и да се снима с много от тях. Самюел Л. Джаксън също предизвика изключително вълнение за всички присъстващи, а сред останалите звезди на официалната премиера бяха актьорите Джъд Лоу, Лашана Линч, Джема Чан и др. Режисьорите на филма Анна Боден и Райън Флек също присъстваха на официалната вечер и отговориха на въпроси както на медиите, така и на феновете на Капитан Марвел.

За присъствието си на една от най-грандиозните филмови вечери за годината, събрала на едно място едни от най-големите имена в съвременното кино, българската грация Невяна Владинова е получила специална покана от студиото. Тя бе представител както на страната ни, така и на българския спорт, в който не спира да оставя ярък отпечатък. Невяна е и посланик в предизвикателството, в което взеха участие редица спортисти и други популярни личности и заснеха свое авторско видео, отговаряйки на въпроса какво за тях означава #По-високоПо-далечеПо-бързо в техния собствен свят и амбиции. В него могат да участват и всички българи, вдъхновили се от посланието, лежащо в основата на "Капитан Марвел".

Невяна Владинова е имала и уникалната възможност да бъде част от специално организараната кръгла маса с женския състав на филма и режисьора Анна Боден на тема силата на жените, вдъхновението като дълг към младите таланти и др. Такава възможност получава много малка част от изпратените посланици, за които това е шанс да се запознаят отблизо с някои от най-големите звезди от световна величина и да запаметят този уникален момент с обща снимка.

"Капитан Марвел" завладява кината на 8 март.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.