Невероятният Utah Jazz се присъединява към Бalkansky в афиша на Drum and Jazz 2012

Pinterest LinkedIn +

H.M.S.U. обяви имената на първите артисти от афиша на предстоящото седмо издание на партито Drum and Jazz, което ще се проведе на 17 ноември 2012 г. в три от залите на Парти Център 4КМ. Това са проектът Бalkansky в неговия пълен състав - Теодосий Спасов, Иван Шопов - Cooh и Иво Христо, и един от най-мелодичните артисти на световната дръмендбейс сцена, издавал за Hospital, Good Looking и V Recordings - Utah Jazz.

Лондонският диджей и продуцент ще представи за първи път в България музика от последния си дългосвирещ запис - Groove Therapy, обявен от MixMag за "албум на месец юни 2012".

Бalkansky също ще представят нов албум - аудио-визуалната си приказка "Оренда". Като допълнение към това изживяване, почитателите ще могат да се насладят на изпълнението на известната българска певица Янка Рупкина и гайдаря Иван Георгиев.

През последните седем години на сцената на Drum and Jazz се качиха световноизвестни артисти като Amon Tobin, Владко Стефановски Трио, Dub FХ, Стоян Янкулов, LTJ Bukem, Netsky, което превърна събитието в очаквано както от феновете на джаз музиката, така и от дръм енд бейс общността у нас.

Още инфо за Drum and Jazz 2012>>

Сподели.