Непубликувани снимки на Лилана и интервю с Till Lindeman (Rammstein) в Playboy бр. 50

Pinterest LinkedIn +

По повод юбелейното си издание - брой 50, "Playboy" България излиза с увеличен обем от 148 страници и специална корица - Playboy-заек, съставен от 49-те досегашни първи страници.

Послучай 50-ия си брой списанието подарява на читателите си и специален юбилеен постер за колекционери, съставен от всички “момичета на месеца” през последните четири години.

“50-те най-велики момента в досегашната ни история” Playboy помества на 20 страници, илюстрирани с уникални снимки. Някои от кадрите - на Лилана, Маги Вълчанова, Маргарита Пейчинска и др. звезди от корицата - се публикуват за пръв път.

Голямото Playboy Интервю е с един от създателите на списанието и негов издател и в момента - Мартин Захариев. В него той не само разказва за първите дни от живота на "Playboy" у нас, но и анализира цялостната медийна и политическа ситуация в страната към днешна дата.

Другото интервю във формат “20-те въпроса” на Playboy, е с фронтмена на култовите немски метъли Rammstein - Тил Линдеман (Till Lindeman).

И още:
Специален 6-страничен фотоалбум Ferrari girls, представящ някои от най-сексапилните модели на американското издание, на фона на ослепително красиви червени болиди Farrari.

Фоторепортаж от еротичното изложение Eros show в зала “Универсиада” и очеркът “Роналдиньо и 50 неща, които трябва да знаем за него”.

С авторски статии в раздел “Форум” гостуват Иван Бакалов, Кирил Баров и Джеймс Попов”). Разказът на броя – “Шивачката на очи”, е написан от известния български писател Димитър Шумналиев, който наскоро издаде и едноименен сборник.
Сподели.