Непълнолетната любовница на Берлускони, Руби, е новата муза на Уди Алън

Pinterest LinkedIn +

Скандалната мароканска певица и танцьорка Карима Ал-Маруг по прякор Руби (Ruby) в най-скоро време може да направи дебют в киното. Скандална - защото става дума не за друг, а за чаровното миньонче, което се оказа в центъра на секс скандала с италианския премиер Силвио Берлускони (Silvio Berlusconi).

"Метресата на Силвио", за която се счита, че е имала връзка с политика, още преди да навърши пълнолетие, получи неочаквана защита от култовия режисьор Уди Алън (Woody Allen) по време на фестивала в Кан и в отговор му изпрати благодарствено писмо.

"Никога не съм се срещал с нея, но ми се струва, че е много привлекателна. Спокойно би могла да се радва на успешна кариера в света на киното", коментира тогава Алън. Цитатът се появи в редица издания на Апенините, което и доведе до горепосоченото писмо.

"Скъпи маестро! Разбрах, че сте заинтересуван от моята личност, което няма как да не ме ласкае. Надявам се да не ви разочаровам и мога само да мечтая за евентуални съвместни творчески планове", посочва Руби.

Тя добавя още, че се счита за интелигентно момиче с принципи, което се интересува от литература и философия и завършва с изречение, в което се надява да се превърне в новата му муза.

"Вече имам нова мечта - да се превърната във ваша муза, новата Миа Фароу, новата Даян Кийтън. С ваша помощ се надявам да стана пурпурната роза на Кайро, която би могла да намери бъдещето си на бял кон", заключва Руби. 

Сподели.