Необвързани на Свети Валентин

Pinterest LinkedIn +

Защо Свети Валентин да е празник само за обвързаните? Ето няколко идеи, с които ще прекарате този ден далеч от романтиката, която го поглъща, но и ще докажете любовта към... себе си.

1. Поглезете се


 
Свети Валентин е ден, в който се харчат много пари за подаръци, които обикновено струват доста по-евтино през останалите дни на годината. Когато сте необвързани, не е нужно да се притеснявате за тези разходи, а и можете да си позволите да си купите нещо, което отдавна сте искали. Или пък да се отдадете на релаксиращи и разкрасителни процедури.
 
2. Отделете време на любимо хоби
 
Спорт, видеоигри, рисуване, фотография или всичко, което ви прави щастливи. Ако приятелите ви са заети, а времето ви е свободно, то това е идеален начин да избегнете романтичната атмосфера навсякъде около вас.
 
3. Отидете на парти


Обикновено необвързаните избягват партита по случай Деня на любовта, но не бива да отказвате всички предложения. Със сигурност ще намерите подходящото за вас забавление, а и в последно време се организират специални партита за необвързани, които могат да се превърнат в незабравима вечер.
 
4. Измъкнете се от града
 
Ако имате време и възможност - пътувайте! Разбира се, не трябва непременно да напуснете страната (макар че не би било лоша идея, като се има предвид, че доста страни не празнуват този ден). Посетете приятели, които не сте виждали в последно време или просто разгледайте някоя непозната местност.
 
5. Приятна киновечер
Прекарайте вечерта с хубави филми (но не много романтични и сълзливи), чаша вино и вкусна храна. Кой може да откаже подобно удоволствие?
 
6. Прекарайте деня както обикновено
 
Никой не ви задължава да празнувате празник, който не ви засяга пряко или не харесвате.  Правете обичайното - отидете на работа/лекции, излезте на обяд, излезте вечерта или просто направете всички неща, които можете да правите в един обикновен ден.

Сподели.