Нежна полиция (The Heat)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2013. Режисьор: Пол Фейг Сценарист: Кати Диполд С участието на: Мелиса Маккарти, Сандра Бълок, Таран Килам, Демиан Бичир, Нейтън Кордри, Майкъл Рапапорт и др. Комедия

За филма:

Режисьорът на хитовата комедия Bridesmaids Пол Фейг (Arrested Development, Nurse Jackie) застава зад създаването на The Heat. Сценарият на лентата е поверен на Кати Диполд, позната с работата си над изключително успешния комедиен сериал Parks and Recreation.

Главните роли в The Heat са поверени на номинираната за "Оскар" Мелиса Маккарти (This Is 40, Identity Thief), с която Фейг работи и в Bridesmaids и на носителката на "Оскар" Сандра Бълок, която освен в донеслия й отличието на Академията The Blind Side вероятно сте гледали и в Speed, Crash и Extremely Loud & Incredibly Close. Актьорският състав е допълнен от Демиан Бичир (Savages, A Better Life) и Нейтън Кордри (The Ugly Truth).

Историята:

ФРБ агентка (Сандра Бълок), която трудно се разбира с колегите си, е принудена да работи по заплетен случай заедно с устата полицайка (Мелиса Маккарти) с доста крайни методи за намиране на информация. Въпреки трудните си характери те ще трябва да се спогодят, за да се справят със задачата си, а това, че и двете не са свикнали да работят в екип, не прави нещата по-лесни.

Сподели.