Нейтири от "Аватар" - брутален килър в "Колумбиана" на Люк Бесон (БГ трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Сексапилната Нейтири от революционния блокбъстър "Аватар" (Avatar) се превръща в хладнокръвен и жесток убиец в новото предложение на режисьора Оливие Мегатон (Olivier Megaton) - "Колумбиана" (Colombiana). Името на последния може и да не говори кой знае колко на масовата публика, но е достатъчно да споменем само, че именно той стои зад реализацията на третата част на хитовата екшън поредица "Транспортър" (Transporter 3), за да се досетим, че ни предстои нова ударна доза адреналин.

Още по-амбициозно звучи и присъствието като продуцент на може би най-популярното име във френското кино - Люк Бесон (Luc Besson), а компания на горещата Зоуи Салдана (Zoe Saldana) в каста прави красавецът Майкъл Вартан (Michael Vartan), с което откриваме и българска нишка във филма (както е известно, Вартан е син на Еди Вартан и племенник на певицата Силви Вартан - и двамата, родени у нас).

Сюжетната линия на "Колумбиана" определено не е сред най-оригиналните и за пореден път интерпретира до болка позната тема, но пък за сметка на това, филмът наваксва с убийствена визия и солидни спец. ефекти.

Като дете, Кат става свидетел на бруталното убийство на родителите си в Богота. Тя израства с психическа травма, която впоследствие я превръща в жесток и хладнокръвен убиец, като чрез поръчките се надява да достигне до голямата си цел - отмъщение. Единствената част от живота й, която я поддържа нормална, е приятелят й - актьор, който дори и не подозира с какво точно се прехранва любимата му.

Oфициалната премиерна дата на "Колумбиана" е 26 август, в България чакаме филма около седмица по-късно. Дотогава - кадри от трилъра, постери и БГ трейлър.


Сподели.