Need For Speed: Hot Pursuit

Pinterest LinkedIn +

Име: Need For Speed: Hot Pursuit Жанр: Съзтезателни Производител: Electronic Arts Платформа: JAVA

Ще забележите, че мобилната версия на Need For Speed: Hot Pursuit притежава визия, която не се среща често на такова ниво - графичните и дарби има вероятност да накарат ченето ви да падне. Играта ще ви даде точно това, което бихте искали от подобен жанр!

Както при конзолната версия, вниманието е насочено и разделено между това как да победите опонента си във високоскоростна надпревара и как да скъсите дистанцията между вас и съзтезателя, когато сте в ролята на полицай. Ако изберете да сте в ролята на съзтезател ще видите, че играта е лесна, стига само полицията да не ви гони. Тогава нещата загрубяват и ще трябва да сте хитри, за да не ви хванат. Например, ако използвате нитрото си трябва да знаете, че това няма да ви е много от полза. От полза ще е да разбиете полицейската кола. Внимавайте да не допускате превозното средство на служителите на реда твърде близо до вас, ако това стане ще бъдете арестувани. В Need For Speed: Hot Pursuit няма да има момент на отегчение. Стабилността и познатите стандартни съзтезания пасват добре на тактическата част, която полицията вкарва - препятствията по пътя и шиповете са също част от екшъна!

Усетете силата на желанието за бягство и тръпката от победата в мобилната версия на Need For Speed: Hot Pursuit! За първи път изиграйте целия основен режим на играта като съзтезател или като полицай! Избягайте от закона със супер коли като Pagani Zonda Cinque или арестувайте нарушителите, с мощни бегачки като Lamborghini Gallardo! Насладете се на 8-те прецизно тунинговани коли и печелете награди в съзтезания изпълнени с адреналин!

Сподели.