Neco Novella с два концерта в България

Pinterest LinkedIn +

Популярната холандска група Neco Novella ще изнесе два концерта в България по време на първата си визита у нас. Концертите ще се състоят на 10 октомври във Военния клуб в София и на 11 октомври в град Русе.

Членовете на Neco Novella са родени в Мозамбик, но от 2005 г. живеят в Ротердам. В Холандия музикантите стартират своята кариера и записват дебютния си албум.

Композициите на Neco Novella се характеризират с уърлд звучене, комбинирайки класически и джаз мелодии с автентични африкански ритми. Текстовете на песните са смесица от местни мозамбикски диалекти, северноафрикански езици, португалски и английски език.

"Музиката ни разказва истории, свързани с ежедневния живот, природата, ритуалите, семейството и приятелите", коментира фронтменът на групата - Anselmo Joao Johanhane (Neco).

Концертът на Neco Novella в България е част от новия фестивал за уърлд музика "Meet the World", който ще се проведе между 10-ти и 24-ти октомври. В рамките на събитието, участие ще вземат и нуево фламенко групата Calima и холандската формация Zuco 103.

Електронни билети за концертите на Neco Novella и Calima могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. "Стамболийски", магазина на М-Тел на площад "Славейков", както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.