Назад във времето с "Mъже в черно 3"! Дебютен трейлър на Men in Black III

Pinterest LinkedIn +

В мрежата се появи дебютният трейлър на дългоочакваното продължение на култовата фантастична поредица "Мъже в черно" (Men in Black). В третата част от sci-fi сагата отново можем да се насладим на присъствието на титулярите Уил Смит (Will Smith) и Томи Лий Джоунс (Tommy Lee Jones) като неповторимите агенти Джей и Кей, но с безспорно по-забавния оттенък в сюжета, придаващ му малко по-различен привкус от сериите от 1997 и 2002 година.

След като героят на Джоунс е убит през 1969 година, близкият му колега решава да се върне назад във времето, за да спаси както по-младата му версия (в лицето на Джош Бролин), така и цялата планета, застрашена от катастрофално събитие.

Зад реализацията на сикуела отново работи спецът Бари Зоненфелд, отговорен за успеха на предишните две части, а в каста откриваме и други любопитни имена, освен горепосочените.

Тук е новият австралийски секссимвол Алис Ийв, която изглежда убийствено в униформа като агент О, ветеранът в бранша Ема Томпсън (като стилно застаряващата агент О), Ямен Клемант и дори поп звездата Никол Шерцингер (Nicole Scherzinger).

За съжаление, до премиерната дата на Men in Black 3 има доста време – 20 май 2012 година (25 май в България), но пък спокойно можете да се насладите на дебютния трейлър на филма.


Сподели.