Лейди Гага, Джъстин Бийбър и Тим Бъртън ще са извънземни в "Мъже в черно 3"

Pinterest LinkedIn +

Излизащият това лято блокбъстър – "Мъже в черно 3" (Men in Black III), може да се похвали с доста сериозни имена сред гостуващите във филма звезди.

Режисьорът на продукцията – Бари Зоненфелд, потвърждава участието на не кой да е, а скандалната поп звезда Lady Gaga, тийн сензацията Джъстин Бийбър (Justin Bieber) и именития си колега Тим Бъртън (Tim Burton). Със сигурност комбинацията звучи странно, но още по-странни са и ролите им – тримата ще играят извънземни.

В предните части на франчайза са участвали звезди звезди като Майкъл Джексън (Michael Jackson), Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) и Стивън Спилбърг (Steven Spielberg), което и прави наличието на звезди като Lady Gaga и Джъстин Бийбър в лентата не толкова изненадващо.

Зоненфелд признава, че за привличането на такива имена към каста голяма роля играят популярността на поредицата, както и многото връзки на голямата й звезда Уил Смит (Will Smith).

"Мъже в черно 3" излиза на 25 май, като историята проследява как агент Джей се връща в миналото, за да предотврати евентуалната смърт на своя колега и приятел – Агент Кей, изигран от Томи Лий Джоунс и Джош Бролин.


Сподели.