Официално! Lady Gaga идва за концерт в България!

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Lady Gaga ще пристигне за първи път в България за концерт на 14 август 2012 година на Национален стадион "Васил Левски".

Информация за шоуто дойде първо от самата Lady Gaga, която пусна списък с всичките 21 дати от европейската част от актуалното й световно турне The Born This Way Ball в профила си в Twitter, както и в официалния си сайт.Минути по-късно, потвърждение за концерта в София през август дойде и от страна на българския промоутър София Мюзик Ентърпрайсис.

"София Мюзик Ентърпрайсис благодари на президента на БФС г-н Борислав Михайлов, на националния селекционер г-н Любослав Пенев, както и на ръководството на НСБ за съдействието и разбирането, което проявиха и въпреки трудностите, успяха да преместят контролата на националния отбор с Кипър, насрочена един ден след концерта", се посочва в съобщението на СМЕ до медиите.

Виж какви са цените на билетите за концерта на Lady Gaga>>


С турнето The Born This Way Ball петкратната носителка на Grammy представя песните от новия си, втори поред студиен албум Born This Way.

Съпорт на Lady Gaga в Европа ще бъдат музикантите от британската рок банда The Darkness, известни с хита си I Believe In A Thing Called Love, а DJ Lady Starlight - дългогодишен сценичен партньор на поп звездата, ще се присъедини като специален гост, включително и за концерта в София.

"Работихме месеци за създаването на грандиозната сцена за новото турне. Това, което искаме, е да надминем успеха на The Monster Ball (2009-11). The Born This Way Ball е електро-метъл-поп опера, разказва за това как сме се родили и как ще умрем, празнувайки", казва самата Lady Gaga.

Ще посетиш ли концерта на Lady Gaga? Гласувай тук!

Сподели.