Наука за всеки: Има ли значение размерът на пениса и за какво изобщо става дума?

Pinterest LinkedIn +

ОК, това е лесно – част от жените ще повтарят като мантра, че размерът на неговия пенис няма никакво значение. Част от жените ще бъдат категорични, че не искат да имат полов контакт с някой, чийто полов член трябва да търсят "с лупа". И всички мъже, които смятат, че пенисът им не е достатъчно голям (като дължина и диаметър), сравнявайки се с други, по-надарени мъже, или пък в резултат на психологическа травма, причинена от подигравките на жена, която са харесвали, няма да успеят да преодолеят комплексите в тази връзка никога. По никакъв начин. (Освен, може би, ако ги "скъсате" от секс?)

Размерът на мъжкия полов член има значение и от физиологична, а също така от анатомична гледна точка, просто защото е създаден от природата, Всевишния или от някой друг (според личните вярвания и философия) с не особено добро чувство за хумор с определена цел.

Това кратко и поучително клипче на AsapSCIENCE представя във възможно най-синтезирана форма всички научни аспекти на този въпрос, така че следващия път, когато надвисне (или още по-добре щръкне) над вас, да не се налага да му мислите толкова. Както е известно - науката е едно, а истинският живот – често съвсем друго нещо. Неслучайно всички ние вярваме в чудеса. И в това, че размерът няма значение : )


Сподели.