Натали Портман и Джеймс Франко фаворити за Оскар

Pinterest LinkedIn +

Филмовите звезди Натали Портман (Natalie Portman) и Джеймс Франко (James Franco) греят от корицата на последния брой на Entertainment Weekly.

Холивудските любимци са заснети с идеята да представят последните си приготовления преди предстоящата церемония по връчването на най-престижните кино отличия – Оскар, а изборът им за това съвсем не е случаен.

Според последните прогнози, именно Натали Портман и Джеймс Франко са основни фаворити не само за Златните глобуси, но и за далеч по-ценените от гилдията статуетки.

Очаква се Натали Портман да бъде отличена за брилянтната си роля на маниакална балерина в "Черният лебед" (Black Swan) на Дарън Аронофски (Darren Aronofsky), а Джеймс Франко - за драмата "127 часа" (127 hours) на Дани Бойл (Danny Boyle), разказваща за живота на алпиниста Арън Ралстън (Aron Ralston). 

Black Swan обаче, изигра положителна роля не само върху кариерата на Натали Портман, но и върху личния й живот - през 2011 година 29-годишната актриса ще сключи брак с хореографа на филма Бенджамин Милпие (Benjamin Millepied), от когото очаква и дете.

Сподели.