Namaste! Lady Gaga среща Бърни Екълстоун и звездите от Формула 1 на афтър парти в Делхи

Pinterest LinkedIn +

Този уикенд в Индия ще се състоят две исторически събития за азиатската държава, чието население от над 1 млрд. души й отрежда второ място по популация в света след Китай. С две свободни тренировки на 28 октомври стартира 17-ият кръг от световния шампионат Формула 1, който за първи път включва състезание в Индия. Началото на предпоследния старт от Формула 1 за 2011 г. ще бъде поставено в 11:30 ч. българско време на 30 октомври, като от първа позиция ще стартира световният шампион Себастиан Фетел.

Състезанието ще се проведе на пистата Джейпи – 5.1 км трасе, построено с инвестиции в размер на около $320 млн., в местността Великия Нойда, намираща се на около 50 км от Делхи. Очаква се трибуните да са пълни, не само защото сред индийците има много фенове на моторните спортове, но и защото в тазгодишния тур има двама местни пилоти - Карун Чандок и Нараин Картикеян.

Освен колегите им от Европа, Азия, Австралия и Южна Америка, по повод състезанието в индийската столица за първи път пристигна още една световноизвестна знаменитост, чиято изява ще бъде гвоздеят в разточителното афтър-парти, организирано от боливудската звезда Арюн Рампал.

Тя е ревностен последовател на учението на индийския философ Ошо, според когото "Креативността е най-добрата изява на бунт", и нарича себе си "индийско хипи". Това е Lady Gaga – втората най-популярна изпълнителка във Facebook към момента, обявена от Forbes за най-влиятелната личност на годината.

"Чувствам се благословена! Само преди няколко години не бих могла и да мечтая да дойда в Индия и да направя шоу тук, срещайки се с моите изключителни фенове", каза 25-годишната Стефани Германота на специалната пресконференция, състояла се след пристигането й в Делхи.

Облечена в дълга рокля в пастелни тонове от индийския дизайнер Naeem Khan, Lady Gaga отново е сменила цвета и фризурата на косата си специално за шоуто, боядисвайки отделни кичури от нея в багрите на индийското знаме. Сцената, на която ще направи своя пърформанс, също е специално конструирана за събитието, а заедно с американската звезда на нея ще излязат неколцина индийски диджеи, в това число DJ Aqeel.

С какво ще е облечена на самото шоу е тайна, която ще бъде разкрита едва при появата й, но се счита за твърде вероятно това да е рокля от маруля, тъй като именно такова бе предизвикателството, отправено й от PETA India.

Сподели.