Най-странните дизайнерски надуваеми играчки в света

Pinterest LinkedIn +

Лятото е съвсем близо, а топлите майски дни вече започват да ни подсещат за това, което приближава. По-голямата част от хората избират морето като своя дестинация за почивка, а надуваемите играчки са задължителна част от багажа на всеки, който иска да си прекара добре. Хубавото е, че вече се създават креативни продукти, които не са само за деца. Нещо толкова познато като дюшек например може да привлече погледите към вас, както и последващи усмивки. Ако сме привлекли вниманието ви и вече се чудите с какво точно можете да бъдете атрактивни на плажа, в този списък ще споделим с вас едни от най-странните и забавни надуваеми играчки, които можете да имате.


Започваме с нещо вече добре познато на повечето на вас, което обаче продължава да бъде сред най-харесваните и търсени надуваеми играчки за лятото. Розовото фламинго е удобно, снабдено е с две дръжки за хващане, както и с поставка, в която можете да сложите любимата си разхлаждаща напитка. Фламингото е с размери 175х173 сантиметра, така че със сигурност няма да остане незабелязано от останалите хора около вас. Играчката е подходяща както за деца над 8 годишна възраст, така и за възрастни.

 

Чипсът върви чудесно с бирата под горещото слънце, а вече е възможно и да се носите на един пакет във водата, без значение дали сте на море, или басейн. Формата на дюшека ви позволява да се настаните удобно, докато ви носят вълните, а дизайнът ще зарадва всички около вас, особено децата. 


И като заговорихме за деца – дюшекът с форма на близалка със сигурност ще се превърне в техен фаворит! Освен изключително интересен и цветен, той е достатъчно голям, за да се чувствате удобно върху него. Ако търсите вариант да разнообразите почивните си дни, то този дюшек определено ще помогне за това времето ви да бъде една идея по-шарено и изпълнено с усмивки.

Отиваме на малко по-нежна вълна. Розовият надуваем остров под формата на раковина е достатъчно широк, за да можете да се излегнете върху него и да се наслаждавате на слънчевите лъчи толкова време, колкото прецените. Обещаваме ви, че ще се чувствате удобно и на място, а за моментите, в които вълните ви карат да сте малко несигурни, има дръжки, които да гарантират за сигурността ви върху надуваемата играчка.

 

Продължаваме с нещо също толкова интересно и атрактивно, а именно надуваем дюшек, наподобяващ формата на роза. Дюшекът е една идея по-малък от раковината например, но е достатъчно голям, за да се чувствате комфортно. Той също разполага с две дръжки, поставени така, че ръцете ви да бъдат отпуснати. 

 

Връщаме се обратно към по-странните надуваеми играчки, които са сигурен повод за радост и усмивки. Играчката е изработена под формата на немски вурст, което със сигурност е нестандартно и неочаквано за подобен артикул. Играчката е подходяща за хора над  14-годишна възраст.

 

Още една играчка, която е вдъхновена от немската култура, но този път с формата на брецел. Надуваемата играчка е атрактивна, забавна и удобна за ползване от всеки, навършил  14  години. 

 

Говорихме за вурст, след това за брецел, така че сега е съвсем нормално да включим и нещо, което донякъде съчетава двете неща, споменати горе – надуваем дюшек хотдог. Надуваемата играчка е с размери 190х89 сантиметра, които са напълно достатъчни, за да се чувствате удобно, докато сте във водата. 

 

Време е да споменем и някои други надуваеми играчки, които имат формата на напитки. Започваме с надуваемия дюшек, който прилича на студена газирана напитка, от която със сигурност ще имате нужда през горещите дни на идните месеци. 

 

За да „подсладим” положението, следващото предложение е надуваем дюшек с формата на цветен маршмелоу бонбон. Всеки любител на ярките цветове и на водните приключения ще се влюби в интересния дизайн на надуваемата играчка. Дюшекът е достатъчно голям, за да се чувства удобно всеки, който го използва, независимо от възрастта. 

 

Още една играчка, която наподобява любимо сладко изкушение, е надуваемото кресло, покрито с множество цветни бонбони. Освен изключително комфортно, креслото е и наистина издръжливо, тъй като е изработено от PVC. За да гарантира вашето удобство, то разполага с облегалка и две дръжки, които ще ви карат да се чувствате сигурни. 

 

Последното ни предложение е специално за малчуганите, които обичат да бъдат интересни. Надуваемият пояс ще се превърне в любим на всяко дете, тъй като е цветен и атрактивен. Големите очи, разположени върху пояса, ще накарат всяко хлапе да се усмихне. Докато е с него, то е в безопасност, така че родителите могат да се чувстват напълно спокойни.

Напомняме ви, че надуването на вече изредените артикули е по-бързо и по-лесно с помощта на помпа, така че ви съветваме да разгледате и тях тук.

Сподели.