Най-смешните новини на 2006 година

Pinterest LinkedIn +

В началото на 2007 г. белоруският интернет сайт Telegraf.by прави равносметка на най-смешните новини от развлекателния бизнес за изминалата година.

В топ 10 е включена новината за строго секретното посещение на Патрисия Каас в украинското село Зорянка, където френската певица е пяла по случай откриването на нов завод.

Сред смешните новини на годината е и връчването на приз за най-неудачно описание на полов акт. Псевдонаградата, която се връчва във Великобритания, има за цел да отличи най-грубото и безвкусно описание на полов акт в съвремената проза, което по-скоро би отказало читателя от подобни начинания. "Победители" в това състезание се излъчват ежегодно, като лауреат на наградата е бил и известният колумбийски писател Габриел Гарсия Маркес.

Почина любимата свиня на Джордж Клуни, а разпространението на трагичната новина придоби световен мащаб. Много от холивудските звезди имат домашни животни, но за жалост не всички издържат на напрежението да си домашен любомец на знаменитост. Ексцентричният Джордж Клуни се раздели със 140-килограмовия си домашен любимец след 19-годишно съвместно съжителство.

Анджелина Джоли храни сина си с насекоми. Актрисата, която е и майка на 3 деца, посетила Камбоджа с осиновеният си син Мадокс. Там детето пробвало националната кухня - блюдо, пълно с различни буболечки.

Фронтменът на Guns N'Roses Аксел Роуз захапал охраната си. Певецът се връщал добре почерпен към хотела си в Швеция, където изнасял концерт с групата, когато започнал да спори с жена. В конфликта се намесил и охранителят на Аксел, но музикантът го захпал за крака. На сутринта в полицейския участък Аксел Роуз не могъл да даде адекватно обяснение за поведението си.

В САЩ обещават 3 милиона долара на този, който намери Елвис Пресли жив. Американският писател, актьор и продуцент Адам Мускевич е твърдо убеден, че Кралят е жив и е готов да заплати солидната сума на човека, който го открие. Идеята е подета моментално от букмейкърите, които вече приемат залагания и са определили шансовете Елвис Пресли да се появи от плът и кръв като 1000:1.

Други новини, които влизат в десетката, са свързани с продажбата на домашното порно на Бритни Спиърс и Кевин Федерлайн на цена 100 милиона долара и публикуването на порно снимки на жената на Пол Маккартни Хедър Милс.
Сподели.