"Най-сексапилният мъж в света" Крис Хемсуърт на корицата на GQ (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Най-сексапилният мъж в света за 2014 г. според списание People - 31-годишният Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth) - е на корицата на януарския брой на GQ.

Актьорът от Blackhat разкрива пред изданието дали се държи наставнически с брат си Лиъм (Liam Hemsworth) и как по-големият му брат Люк (Luke Hemsworth) му е помогнал да запази кариерата си.

Лиъм е истински чаровник. Затова не е и чудно, че успешно разбива женски сърца. Огромна популярност доби връзката му с провокативната Майли Сайръс. Бурната им любов започна след запознанството им на снимачната площадка на филма The Last Song през 2009 г. Двамата се разделиха през септември 2013 г.

"Виждам Лиъм да прави неща, които и аз правих на неговата възраст – има неподходящи връзки или други подобни неща. Аз не съм съпричастен към това. Майка ми трябваше да ми напомня, че и аз съм бил такъв."


"Когато все още участвах в телевизионни сапунки, бях невероятно несигурен и гневен, защото не знаех дали съм добър. Прекарах години в това да съм гневен и да заявявам, че не съм част от такива продукции и съм истински артист. Помня, че Люк ми каза нещо, което сякаш ме зашлеви. Каза ми да млъкна, каза ми, че му е писнало да ме слуша."


Сподели.