Най-новите мобилни игри на "Геймлофт"

Pinterest LinkedIn +

Възможността на смартфоните да поберат малък компютър в джоба ни позволява видеоигрите да станат популярни сред най-обикновените хора – потребители, които никога не са били и нямат намерението да се наричат "геймъри". Трудно може да излъжем, че никога не сме пробвали Angry Birds или Candy Crush Saga.

Простотата на игрите е една от тайните съставки за рецептата на успеха. Мобилният гейм разработчик "Геймлофт" не се задоволява само с нея, а се опитва да покрие цялата палитра – от прости "времегубки" до сложни заглавия, които да се понравят на сериозните играчи. Феновете на конструкторите LEGO вече сигурно броят дните до пускането на LEGO Legacy: Heroes Unboxed, която се разработва от френския гигант. В следващите редове ще ви предложим няколко други хитови или последни заглавия на "Геймлофт", които можете да изпробвате на вашия умен телефон.

War Planet Online

Започваме с една по-специална игра. Причината е, че тя е почти изцяло разработена от "Геймлофт София" – българското звено на френската компания, която разполага с над 200 служители. War Planet Online е предназначена за феновете на сериозните стратегии. Поемате ролята на командир на някоя от световните фракции и целта ви е повече от тривиална – трябва да превземете света. Последвалият дигитален конфликт се води с всякакви средства, като ще имате на разположение значителен арсенал от бойни единици. Ако бъдете запленени от задълбочения геймплей, има вероятност да изпуснете спирката си на метрото.

Dead Rivals

Зомбитата са се обособили в собствен отделен жанр в развлекателната индустрия. Те намират своето място в гейминга, като първата асоциация е хорър поредицата Resident Evil. В Dead Rivals "Геймлофт" ползва друг подход – поставя играча в една по-забавна и неангажираща среда с анимационна визия. Това не прави заглавието по-малко предизвикателно. Вие ще трябва да разгадаете причината за избухването на зомби епидемията, като в същото време оцелявате в различните набези. С всеки успех ще можете да развиете виртуалния си герой и да ставате все по-добър в този апокалиптичен, но иронично шарен свят.

Asphalt 9: Legends

Поредицата Asphalt e запазена марка на "Геймлофт", чрез нея разработчикът бетонира името си в бранша на мобилните игри. Последната серия Asphalt 9: Legends ще изстиска максимума от хардуера на вашия смартфон с красивата си и детайлна графика. Играта ви предлага да подкарате някоя от 50-те най-популярни супер коли в момента. Със своите 70 писти и над 800 мисии в самостоятелна игра тя може да ви задържи дълго време взрени в екрана на умния си телефон. Ако предизвикателството с управляваните от компютъра шофьори ви е малко, мултиплеър възможностите на Asphalt 9: Legends винаги могат да предложат разнообразие от истински състезатели.

Sonic Runners Adventures

Освен LEGO "Геймлофт" пренася и една друга легенда на сензорния екран. Синият таралеж Sonic от класическите конзоли на Sega си пробива път със свръхзвукова скорост на вашия смартфон. Добре познатият прост, аркаден и скоростен геймплей ще стопли сърцата на феновете на оригинала. Графиката съответства на високите възможности на съвременните умни телефони, като ще можете да се насладите на Sonic в пълния му цветен и детайлен блясък. Sonic Runners Adventures е повече от идеален избор да разтоварите напрежението след дългия уморителен делничен ден.

SongPop 2

Класическа игра в стил "викторина" с песни е SongPop 2. Това е друго кежуъл заглавие на "Геймлофт", което тества вашата памет с класически и модерни хитове, които владеят или са владели боксофисите през последните две-три десетилетия. Правилата са прости – играта пуска определена песен, а целта ви е да познаете кой я изпълнява за възможно най-кратко време. Тоест, ако се сетите и посочите правилно в рамките на няколко секунди, ще получите най-много точки. Ако ви писне да играете сами, винаги можете да предизвикате някой приятел, който се хвали, че е голям аудиофил.

Сподели.