Най-големите златотърсачи сред звездите

Pinterest LinkedIn +

Много хора мислят за това как да станат богати. Едни залагат на усилена работа, на бизнес, стават музиканти. Други обаче избират пътища, водещи до банкови сметки с внушителен брой нули.

Те се опитват да намерят богат човек и да сключат брак с него. Ако не успеят в това начинание, то прекарват с него колкото е възможно по-дълго. Обикновено златотърсачите са красиви, очарователни и млади. Е, поне по-млади от обекта, чието внимание се опитват да привлекат. Ето списък с 8 златотърсачи сред звездите.

8. Рейчъл Хънтър – Род Стюарт

Ако се върнем назад във времето, ще се сетим, че Род бе сред най-известните рок звезди в света. Рейчъл пък бе модел в пика на кариерата си. Богатите, но позастарели звезди са привлекателни за младите модели. Но тези връзки не траят дълго и случаят на Рейчъл и Род не е изключение.

Макар музикантът да се беше застраховал с предбрачен договор, Рейчъл Хънтър успя да измъкне 65 милиона долара. Все пак тя беше на 21, а той – на 45.

7. Хедър Милс – Пол Маккартни

След смъртта на съпругата на Маккартни той остава сам – богат и свободен. В този момент на сцената се появява Хедър Милс. 26-годишна красавица. Връзката им продължава 6 години, а Хедър предявява иск за 250 милиона долара, за да се разведе. Разярен от случващото се, певецът й дава едва 50 милиона.

6. Кристъл Харис – Хю Хефнър

Кристал (на снимката) е третата съпруга на Хю Хефнър. Тя е с 60 години по-млада от него, а това определено подсказва, че става дума за… златотърсачка. Определено е влюбена лудо… в парите му. Хефнър обаче е направил така, че при развод Кристал да не получи нищо. За да се радва на богатството му, трябва да бъде с него до гроб.

5. Ванеса Брайънт – Коби Брайънт

Не е изключено Ванеса наистина да е влюбена в Коби: заедно са откакто тя е била на 17, а той – на 20. Но цялата им история "намирисва" на златотърсачество. Коби определено е кретен и сякаш никой от NBA не може да го търпи, но тя се справя с него… Вероятно заради диамантения пръстен и многото нули в банковата сметка.

4. Трейси Едмъндс – Babyface, Еди Мърфи и Дион Сандърс

Някои хора са родени да бъдат златотърсачи. Трейси е пример за това. Красавицата има в биографията си партньори, които са добре подбрани. А златотърсаческите й умения се оценяват на около 30 милиона долара.

3. Елин Нордегрен – Тайгър Уудс

Елин Нордегрен е бивш модел. Имала е късмета да се омъжи за най-известния голф играч в света, но той е пристрастен към секса. Разбирайки, че Тайгър вече не може да бъде само на една жена, Елин получава 100 милиона долара след развода.

2. Кимора Лий Минънс – Ръсел Симънс

Ръсел е едно от знаковите имена в хип-хопа. Кимора пък е модел, изящна от глава до пети. Прекарват заедно 10 години, а след това настъпва време за развод. След него месечната издръжка на Кимора е 40 000 долара.

Малко след развода си красавицата се омъжи за богат банкер от Goldman Sachs. 40 000 долара месечно и нов свръхбогат съпруг звучи като… абсолютна златотърсачка!

1. Кевин Федърлайн – Бритни Спиърс

Кевин е златотърсач от световна класа, затова и е на първо място в класацията. Той бе един от танцьорите, с които Бритни Спиърс направи турне, а преди това е работил като доставчик на пици. Има дете от друга жена. Доста трогателно, нали?

Но Кевин така пленява певицата, че тя плаща сама дори годежния си пръстен. Скоро след сватбата обаче идва разводът. Кевин продължава да получава около 250 000 долара годишно от бившата си съпруга. Напълно достатъчно, за да си живееш, без да си мърдаш пръста.

Сподели.