Най-добрата светлинна инсталация на къща в галактиката

Pinterest LinkedIn +

Обикновено мащабните външни светлинни инсталации с коледни лампички на фасадата на една или повече къщи, програмирани да светят в синхрон с комплиментарния ритъм на музикално произведение, се асоциират с епични метъл парчета. И в YouTube е пълно с впечатляващи проекти, гледани милиони пъти. Човек би си помислил, че просто няма какво друго да бъде измислено, когато говорим за такива инсталации. Е, надяваме се човекът, допуснал подобни мисли, да види това видео и с ръка на сърцето да каже, че е сбъркал!

Какво би накарало някого да монтира светещи гирлянди с общо 100 000 лампички на фасадата и в двора на къщата си, осигурявайки им 12 400 канала? Вероятно само една цел не би била достатъчна, затова Том БетДжордж от Нюарк, Сан Франциско, си поставя две - да събере средства за бедните и бездомните и да влезе в историята на ултимативната Star Wars фенщина, използвайки музиката на Джон Уилямс - вероятно най-грандиозния саундтрак, създаван някога.

Ако се намирате на територията на Сан Франциско, можете да се разходите до ъгъла на Лафайет Авеню и Ръскин Драйн между 6 и 10 часа вечерта местно време, за да видите творението на БетДжордж. Ако ли не - гледайте, защото... the Force is strong with this one!


Сподели.