Анди Съркис издаде детайли за персонажа си в Star Wars VII: The Force Awakens

Pinterest LinkedIn +

С участието на Анди Съркис в The Hobbit: The Battle of the Five Armies изглежда бе отворена нова голяма страница в кариерата на талантливия актьор. През 2015 г. предстои да го гледаме в два блокбъстъра – The Avengers: Age of Ultron и в Star Wars Episode VII: The Force Awakens.

Към настоящия момент е вече ясно, че в Age of Ultron Съркис ще бъде в "човешка" роля и героят му няма да е дигитално обработван. По непотвърдена информация, най-вероятно той ще бъде емблематичният злодей Claw, свързан с филма за Black Panther.

Относно бъдещото превъплъщение на актьора в Star Wars, обаче, се знае доста по-малко. Първоначално слуховете навеждаха на мисълта, че англичанинът ще изиграе някое извънземно същество. След това беше заговорено, че всъщност Съркис ще влезе в няколко роли.

Към настоящия момент единствената потвърдена информация е, че гласът, който озвучава трейлъра на The Force Awakens, е на героя на Анди.

В скорошно интервю, разкривайки детайли около The Hobbit: The Battle of Five Armies, Съркис даде няколко жокера относно тайната си роля в Star Wars. В отговор на въпрос дали умората в гласа на героя му подсказва, че той е преминал през много премеждия, Съркис отговаря, че наистина "е минал през много неща".

Интересно е, че самият актьор е бил точно толкова изненадан, колкото и феновете, да види героя си в толкова централна позиция в трейлъра:

"[Режисьорът Джей Джей Ейбрамс и президентът на Lucasfilm – Кейтлин Кенеди] ми казаха: "Ти си навсякъде в трейлъра", но не знаех какво са имали предвид. Помислих си: "Супер, използват гласа на героя ми за трейлъра. Фантастично." Не осъзнавах как точно се тълкува това."

Относно слуховете за евентуално свое участие в повече от една роля Съркис казва, че те "изобщо не са верни", но не може да коментира дали ще бъде разпознаваем на екрана, или ще бъде дигитализиран.

Всичко ще излезе наяве на 18 декември 2015 г., когато Star Wars Episode VII: The Force Awakens ще бъде пуснат по кината.

Сподели.