Най-дългата индивидуална среща, три отпаднали моми и обвинение във вещерство – тази седмица в „Ергенът“ по bTV

Pinterest LinkedIn +

Тази седмица романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с първи любовни трепети, неудържими бурни емоции и болезнени откровения очи в очи. Кандидатките за сърцето на Алек ще се впуснат в забавни състезания, ще се отдадат на горещи страсти, ще направят съкровени признания и ще участват в остри словесни престрелки, след които нищо в имението на любовта няма да е същото.

Още вчера Алек отправи своята първа покана за индивидуална романтична среща към Екатерина. Бизнесменът пристигна в имението с хеликоптер, за да отведе избраницата си на вълнуваща разходка из най-красивите кътчета на Родос, където двамата имаха възможност да се опознаят насаме, далеч от всички останали. Изборът на Алек предизвика нескрито негодувание най-вече у Виктория, която не скри сълзите, гнева и разочарованието си, че не е „избраната“.

Индивидуалната среща на Алек продължи необичайно дълго и момичетата с право се усъмниха, че тя няма да приключи същия ден. След като посрещнаха залеза в изискан ресторант, бизнесменът и избраницата му се усамотиха в президентския апартамент на най-луксозния хотел в Родос. Докато очакваха завръщането им, момичетата в имението се впуснаха в първото за сезона групово предизвикателство. Те трябваше да преминат през „лабиринт на любовта“, в края на който има снежнобяла роза – своеобразен „ключ“ към сърцето на Алек. Тя дава право на своята притежателка да го откъсне от някоя негова избраница за индивидуална среща и да го „открадне“, когато прецени. В „лабиринта на любовта“ претендентките се превърнаха във вражески снайперистки, които трябваше да се обстрелват помежду си с водни оръдия. На пръв поглед забавното предизвикателство стана повод за невиждана до момента „спортна злоба“ и грандиозен скандал, който дълго ще отеква зад стените на красивото имение.

По време на вечерния коктейл Алек имаше възможност да поговори насаме с още от дамите, които до този момент не е имал възможност да опознае, а съкровеното и дълго отлагано признание на една от участничките провокира ергена да разкрие какво за него означава истинско семейство. Зрителите станаха свидетели и на изключително страстна целувка, с която Младенов засвидетелства все по-задълбочаващия се интерес от негова страна към една от дамите. Вечерта завърши с нова „Церемония на розата“, в която Алек разполагаше само с 21 цветя. Така в края на епизода от сряда без рози останаха три участнички - Шермин Метушева, Габриела Найденова и Мартина Симова, които напуснаха шоуто.

В четвъртък (29 февруари) е време за първата групова среща, на която ще се проведат Летните олимпийски игри „Родос 2024“. Олимпиадата включва 5 дисциплини – вдигане на тежести, борба, водна топка, бягане с препятствия и класически маратон, а момичетата ще бъдат разпределени в два отбора – „Розови музи“ и „Сини богини“. Олимпийското злато ще спечели отборът, който извоюва повече победи в различните предизвикателства, а победителките ще отпразнуват триумфа си на специално VIP парти, организирано от абсолютно безпристрастния рефер на игрите – самия Алек.

Напрежението, породено от съмнения, че сред претендентките за сърцето на „ергена“ има „енергиен вампир“, ще достигне точка на кипене, а това ще стане повод набедената за „вещица“ да бъде „отлъчена“. В края на вечерта предстои инфарктна „Церемония на розата“, след която цветята, с които Алек разполага, ще станат още по-малко на брой.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.