Надникнете в култовата холивудска вила на Франк Синатра (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Режисьорът Брет Ратнър ще ви разведе из едно от най-култовите места в Холивуд – вилата на Франк Синатра, в която ще ви посрещне надписът RATPAC ENTERTAINMENT, посветен на историческата група от хора около легендата. След Синатра там се помещава продуцентската компания First Artist, създадена от големите актьори на американското кино Пол Нюман, Сидни Поатие и Барбара Стрейзънд. Място, пропито с чара и атмосферата на класическата поп култура, което няма как да не развълнува всеки почитател на киното, музиката и шоубизнеса.

Режисьорът Брет Ратнър ще ви разведе из едно от най-култовите места в Холивуд – вилата на Франк Синатра, в която ще ви посрещне надписът RATPAC ENTERTAINMENT, посветен на историческата група от хора около легендата.

След Синатра там се помещава продуцентската компания First Artist, създадена от големите актьори на американското кино Пол Нюман, Сидни Поатие и Барбара Стрейзънд. 

Място, пропито с чара и атмосферата на класическата поп култура, което няма как да не развълнува всеки почитател на киното, музиката и шоубизнеса.


Сподели.