Над 8 хиляди купонясваха с Fatboy Slim на Cacao Beach

Pinterest LinkedIn +

След като на 6 август Cacao Beach едва побра близо 8000 души на първото парти у нас на легендата Fatboy Slim, на 13 август Solar 2010 ще приветства диджей номер 1 за последните три години - Armin Van Buuren.

Роден в музикално семейство, едва 10-годишен Armin започва да разработва свои собствени програми на компютъра на майка си и вече е увлечен от света на технологиите.

Признава, че най-голямо влияние върху кариерата му е оказал пионерът в електронната музика Жан Мишел Жар (Jean Michel Jarre), както и холандският продуцент Бен Либранд.


Сетът на Fatboy Slim продължи малко повече от час

Като прохождащ диджей Armin решава, че не е зле да има и професия, в случай че не му потръгне с изявите зад пулта. Затова записва и завършва успешно право, макар че в последния си курс вече е звезда.

"Това, което прави транса толкова добър, е фактът, че можеш да го смесваш с електро, минимал или каквото си поискаш", споделя холандецът.


Феновете обаче продължиха да купонясват до изгрев слънце

Armin Van Buuren ще пристигне у нас с личния си самолет и в компанията на колегата си Глен Морисън (Glenn Morrison), като именно той ще подгрее публиката преди сета на специалния гост.

На 14 август парти вълната на Solar Summer Festival 2010 ще залее и Bedroom Beach с тандема Mark Knight & Martijn Ten Velden.

Сподели.