Над 50 български звезди в шоуто "Надежда за децата на Хаити"

Pinterest LinkedIn +

На 2 февруари bTV ще излъчи на живо благотворителния концерт "Надежда за децата на Хаити", чрез който медията и Уницеф България ще се присъединят към международните усилия за набиране на средства за пострадалата от тежкото земетресение страна.

Повече от 50 български артисти ще се включат напълно безвъзмездно в шоуто, като някои от най-големите музикални звезди ще подкрепят кампанията със свои изпълнения.

Сред тях са Лили Иванова, Валя Балканска, Елица и Стунджи, Маги Джанаварова, Весела Бонева, Дичо, Анелия, Глория, Мариана Попова и др. На сцената ще се изявят и Владимир Карамазов, Цветана Манева и Васил Василев-Зуека, които ще коментират трагедията в Хаити.

Телевизионни водещи, светски личности, актьори и музиканти пък ще приемат обажданията на зрителите. Така всеки, който се включи с дарение, ще може да стори това в директен разговор с Бойко Борисов, Любомир Нейков, Руслан Мъйнов, Робин Кафалиев, Алекс Раева, Дичо, Тома Здравков, Ивана, Нора Караиванова, Теди Кацарова, Румънеца и Енчев, както и лицата на bTV Новините.

Популярните личности ще се сменят на всеки 30 минути, а концертът ще продължи близо четири часа, като в него ще се включат късната емисия Новини на bTV, както и Шоуто на Слави, където ще бъдат обявени резултатите за набраните средства.

Водеща на събитието ще бъде Ани Салич, а телефоните за връзка ще бъдат обявени при старта на концерта. По време на предаването зрителите ще видят и научат последната информация за продължаващата хуманитарна криза след погубващото земетресение в Хаити, оставило почти два милиона деца в риск.

Сподели.