Български клип в конкурса на The Prodigy за Run With The Wolves

Pinterest LinkedIn +

Твърде възможно е следващият клип на култовите британци от The Prodigy да бъде с български произход.

На 31 януари изтече крайният срок за участие в конкурса, организиран от The Prodigy, за избор на видео към последния им сингъл Run With The Wolves.

Групата ще обяви своя фаворит на 11 февруари, като освен шанса да се превърне в автор на клип на своите любимци, победителят ще отнесе и парична награда в размер на 3 хиляди британски лири.

Сред лентите претенденти е и българското видео на режисьора Андрей Хадживасилев и неговия екип от филмово студио Revive Vision. Клипът впечатлява с опасни моторджийски каскади и кола, която се движи само на две колела."Видеото стана много зрелищно и дори да не бъде избрано за финалист, доказва за пореден път, че българската кинематография е на много високо ниво! С момчетата от Hellstorm Team се забавлявахме изключително много по време на снимките, въпреки че някои от каскадите бяха много опасни", коментира режисьорът Андрей Хадживасилев.

Видеоклипът е заснет в Хасково и покрайнините на града в рамките на два дни с мотористите от Hellstorm Team. Оператор на лентата е Божидар Симеонов, монтажът е дело на Йосиф Кокончев, а за специалните ефекти се погрижи Евгени Вацов.

Сред последните музикални проекти на Андрей Хадживасилев са клипа на Милена Славова – "Куклата Мици" и Let’s Go на Cacao и Румънеца и Енчев.

Виж българското предложение за
Run With The Wolves:


Сподели.