Над 12 000 българи пожелаха да бъдат лъгани от David Copperfield

Pinterest LinkedIn +

Над 12 000 българи успяха да видят шоуто на световноизвестния илюзионист Дейвид Копърфийлд (David Copperfield) на общо 4-те спектакъла, които той изнесе в България на 3-ти и 4-ти октомври.

По време на представленията в София суперзвездата показа завидно чувство за хумор и задължителен за успеха на шоуто си професионализъм.

Едни от най-впечатляващите номера на шоумена включваха преминаване през стоманена преграда, познаване на числа от лотария, "опитомяване" на смъртоносен скорпион и телепортиране на екзотичен остров. Важна част от реквизита беше голям екран - неразделна част от мултимедийните фокуси на мага.

Същевременно солидно количество охранители дебнеха непрестанно за скрити камери, като предварително беше обявявано, че всеки, заловен да записва на видео шоуто, ще бъде отстраняван моментално от залата.

По време на спектаклите всеки един ход на Копърфийлд - от уж случайна реплика до впечатляващ трик, беше премерен с хирургическа точност, присъща на най-добрите в шоубизнеса. По време на шоутата, бившият годеник на Клаудия Шифър пускаше в действие и шеги с популярни български личности като Лили Иванова, Азис и Георги Мамалев.

Кулминация беше номер с "телепортиране в ада" на 13 произволно избрани хора от публиката. "Със сигурност ще срещнете много мои познати там", казваше Копърфийлд и изпращаше кандидатите за необичайното пътуване. Минути по-късно всички се връщаха невредими, носейки фотографии на фокусника, подписани лично от него.

Някъде по средата на пърформансите Копърфийлд употребяваше и едно от най-обикновенните, но същевременно най-ловките си внушения, а именно репликата - "...в това шоу става въпрос за вашето въобръжение, а не за моите умения."

И в двата случая, изживяването да се присъства на спектакъл от подобен тип  разнообрази тазгодишната концертна програма в България, включваща посещения на редица световноизвестни групи и изпълнители.

Сподели.