My Chemical Romance оглавиха номинациите на Kerrang!

Pinterest LinkedIn +

30 Seconds To Mars, Paramore, Avenged Sevenfold, My Chemical Romance и All Time Low са петте кандидатури за Kerrang! за "Най-добра интернационална банда", стана ясно при обявяването на номинациите за ежегодните музикални награди на най-популярното британско седмично списание за рок и метъл.

Американските банди My Chemical Romance, 30 Seconds To Mars и Avenged Sevenfold са големите фаворити за наградите, които ще бъдат връчени на официална церемония на 9 юни. Първите имат още четири номинации, освен гореспоменатата – за "Най-добър албум", "Най-добро видео", "Сингъл" и "Изпълнение на живо".

30 Seconds To Mars – едни от хедлайнерите на предстоящия музикален фестивал Elevation, който ще се проведе на 24 и 25 юни в Разлог – са номинирани в същите категории, с изключение на "Най-добър албум", докато Avenged Sevenfold имат номинация в последната категория, но не и за "Най-добро видео".

Уелската метъл банда Bullet For My Valentine и шефийлдската Bring Me The Horizon са с по три номинации всяка, наред с The Blackout. Кандидати за титлата "Най-добра нова британска банда" са Francesca, Blitz Kids, Asking Alexandria, Octane OK и Dead Lay Waiting, а за "Най-добра интернационална група" - Black Veil Brides, We Are The In Crowd, The Pretty Reckless, D.R.U.G.S. и Hyro Da Hero.

Неотдавна бе обявено, че по време на шоуто на 9 юни, със статуетката "Karrang! Легенда" ще бъде почетен Ози Озбърн, който се готви за гиг в HMV Hammersmith Apollo по случай 30-та годишнина от първия брой на Kerrang! Magazine 12 дни по-късно.

Сподели.