Sonata Arctica и Arch Enemy хедлайнери на Каварна Рок Фест 2011

Pinterest LinkedIn +

Каварна Рок Фест 2011 ще се проведе от 15-ти до 17-ти юли в Каварна, където ще гостуват някои от най-големите имена на съвременната екстремна рок и метъл сцена.

Вече са известни първите хедлайнери на феста - Sonata Arctica на 15-ти юли и Arch Enemy на 17-ти юли (на снимката). Освен тях, на сцената в Каварна ще се качат и швейцарските дет метъл новатори от DreamShade (15-ти юли) и гръцките трашъри Suicidal Angels (17-ти юли).

Предстои да бъдат обявени имената и на останалите групи, които ще вземат участие в шестото поред издание на фестивала в морския град.

Билетите за Каварна Рок Фест 2011 се разпространяват в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, като цената на еднодневен пропуск ще бъде 40 лв., a на тридневния - 90 лв. Първоначално, в продажба влизат билетите за трите дни на фестивала.

Както и през миналогодишното издание на Каварна Рок Фест, и този път организаторите от Loud Concerts са подготвили за феновете на тежката музика разнообразни атракции, съпровождащи събитието. Отново ще има кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста и signing sessions с групите, участващи в Каварна Рок Фест 2011.

Сподели.