"Музикална академия": още четири поп звезди с 30-годишна кариера се присъединяват към Стенли и Криско

Pinterest LinkedIn +

Вече са известни имената на останалите четири звезди от златното поколение на българска естрада, които ще влязат в първия сезон на "Музикална академия", присъединявайки се към обявения миналата седмица Станислав Сланев-Стенли.

Това са "българската Тина Търнър" Петя Буюклиева, покорилата не само родната, но и гръцката публика Кичка Бодурова, която се реализира и в САЩ, наставникът на звездите от първия сезон на "Като две капки вода" Етиен Леви и финалистът от конкурса "Българската песен в Евровизия 2007" Коцето Калки.

Това, което ги обединява, е, че всички имат 30-годишен сценичен опит, множество награди и музикални хитове и са познати на поне две поколения публика, изтъкват продуцентите на шоуто Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Златната петица ще живее заедно с младите си колеги в специално изградената Музикална академия, оборудвана с репетиционни зали, звукозаписни студиа и 50 камери, които ще разкрият част от техните професионални и житейски тайни.

В продължение на 12 седмици те ще са в директен сценичен сблъсък с новото поколение музикални звезди на България, което ще бъде представено от петима хитови артисти (начело с вече обявения Криско) и петима напълно неизвестни музиканти.

Сподели.