Лора Караджова, Поли Генова, Сантра и Дичо влизат в "Музикална академия"

Pinterest LinkedIn +

Вече са известни имената на останалите четирима членове на Актуалната петорка – групата участници в новото музикално реалити "Музикална академия", които са представители на съвременната поп сцена в момента и любимци на младата аудитория. Това са Лора Караджова, Поли Генова, Сантра и Дичо, които се присъединяват към първото обявено име – самия "Министър на веселието" Криско.

Всички те са приели да загърбят активната си концертна дейност за цели 12 седмици и да станат част от оригиналния музикален формат на TV7, продуциран от Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Криско, Лора Караджова, Поли Генова и Дичо ще живеят под един покрив, ще делят една спалня и ще се състезават рамо до рамо с класиците на българската естрада, както и с петима съвсем неизвестни таланти. На финала един от тях ще спечели голямата награда на "Музикална академия", която е в размер на 100 000 лв.

Освен огромната им популярност това, което обединява актуалната петица на "Музикална академия", е, че всички са започнали да се занимават с музика още от деца, а в момента повечето от тях са в близки приятелски и професионални отношения и имат много общи проекти – както вече реализирани, така и предстоящи.

Лора Караджова е в по-специални отношения и с водещия на шоуто Део, с когото се раздели по-рано тази година покрай участието му в Dancing Stars след осемгодишна връзка. По това време той призна, че има нова жена в живота му, а именно партньорката му в танците Елена, но само преди няколко дни обяви публично края на тази връзка чрез съобщение в страницата си във Facebook.

Сподели.