"Музикална академия": Криско и Стенли са първите обявени звезди, шоуто стартира на 24 септември

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Криско и Станислав Сланев-Стенли са първите официално обявени звезди, които ще вземат участие в "Музикална академия". Новото реалити шоу стартира на 24 септември 2013 г. в ефира на TV7.

"Да създадеш авторски формат съвсем не е лесно", коментира Андрей Арнаудов, продуцент и водещ на "Музикална академия", на специална пресконференция.

"Работим по него повече от три години, през които се срещнахме с много големи имена в реалити бизнеса по света. Техният единодушен коментар беше: Страхотна идея, но неосъществима!

Невъзможно е да събереш топ музикалните звезди от две поколения, да ги затвориш в една къща за три месеца и да ги накараш да се състезават не само помежду си, но и с напълно неизвестни таланти за титлата кой наистина може да пее.

Представяте ли си Елтън Джон и Lady Gaga да живеят в една къща и да пеят на една сцена, състезавайки се за любовта на публиката и оценките на журито? Ние обаче бяхме твърдо решени да го направим", каза още Андрей Арнаудов.


За реализацията на шоуто ще работи екип от 250 души зад кадър, 50 камери ще следят участниците из цялата Академия и репетиционните зали, ще бъде заснет и обработен над 2500 часа суров материал и ще бъдат подготвени и излъчени 25 концерта с всички ефекти, сценография и стайлинг.

Така 15 артисти от три поколения, десет от които са сред най-големите звезди на българската сцена, а пет са неоткрити до момента таланти, ще влязат за 12 седмици в "Музикална академия".

"Шоуто е изцяло развлекателно, симбиоза между сблъсък на характери вътре в Академията и сблъсък на таланти на сцената.

То ще търси отговори на множество въпроси, свързани с това какво е да си звезда в България, колко процента от успеха се дължат на талант, колко - на маркетинг и колко - на характер, коя е формулата на успеха, кой наистина може да пее и има ли сблъсък на поколенията в българската музика", съобщават още от TV7.

Сподели.