Music Idol 3: Финалистите се срещат с Paul Van Dyk

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестният немски диджей Paul Van Dyk ще посрещне лично финалистите от музикалното реалити Music Idol 3 в Зимния дворец, непосредствено преди началото на партито си на 18 април. Музикалните идоли дори ще присъстват на саундчека на Paul Van Dyk.

Специално за партито на немския диджей, Зимният дворец ще предложи на феновете променена обстановка, пищни декори и костюми на участниците в шоуто, съобщиха организаторите от Жокер Медиа.

Съпортът от българска страна, посочен от самия Paul Van Dyk, ще бъде в лицето на DJ Steven и DJ Veselin Tasev.

Paul Van Dyk е роден в Източна Германия през 1971 г., под името Matthias Paul и стартира музикалната си кариера в началото на 90-те години. Музикантът е обявен за "Най-добър диджей" за 2005 г. и 2006 г. в класацията Top 100 DJ’s на DJ Mag и номиниран за награда "Грами" в категорията "Best Dance/Electrоinic Album".

Paul Van Dyk е сред звездите, които редовно участват и са ангажирани с благотворителни и обществени каузи. През 2008 г. той е отличен с Medal of Honor на Берлинския червен кръст, в знак на цялостната му подкрепа към бедните деца и децата в неравностойно положение.

Електронни билети за партито на Paul Van Dyk могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.