“Music Box” - DVD компилация с БГ хитове от Селект Мюзик Медиа

Pinterest LinkedIn +

След като в края на 2004 г., новосъздадената от Румънеца, Енчев и рапърът Устата компания, издаде успешния дебютен албум на Устата “От уста на уста”, сега “Селект Мюзик Медиа” издава за почитателите на българската музика “Music Box” - DVD компилация с БГ хитове.


Сборният DVD-проект ще бъде представен официално на 12 януари, в новия столичен бар “Colors”, макар че се появи на българския пазар още по Коледа. Той включва видеоклипове на някои от най-популярните БГ изпълнители.

Сред хип-хоп заглавията се открояват хитовете на Румънеца и Енчев “Ти ме искаш”, “От утре” feat. Устата и Джон Калека, чувствената балада със Светла Иванова “ Нас двамата” и шегаджийското “Не бе”.

Към тях се присъединява настоящият им съдружник Устата, със своите два най-големи хита през изтеклата 2004-та година – “100%” и “Всички дрехи ми пречат”, които му донесиоха признанието за “Най-добър рап изпълнител за 2004” на наградите на МелоТвМания. Освен тях, тук ще намерите и две от най-нашумелите парчета на рапъра, с доскорошната му сценична половинка Джон Калека – “Толкова сладка” и “Как си ти”, нов поглед върху песента на братя Аргирови “Пролетна умора”.

Списъкът от популярни имена в новата DVD компилация “Music Box” продължава с всеобщите любимци Ъпсурт, с безспорните хитове “Искам твойто тяло” и “И твойта майка също”.

Присъстват и три от най-желаните изпълнителки на родната сцена – Анн-Джи разкрива прелести в “Ела” и “Накарай ме”, Галя и Сатен го раздават горещо, доказвайки, че умеят да живеят “За мига”, а двете сестри от дамския дует Мания бляскаво се завръщат с песента “Много далече”, след 3-годишно отсъствие от страната.

Не на последно място, Селект Мюзик Медиа се е погрижила и за почитателите на клубната музика. В “Music Box” е включен последния хит на Deep Zone Project “Пясък от злато”, който се превърна в химн на комплекса “Златни пясъци”, с участието на красивите открития на музикантите – младите певици Айа и Весела.
Сподели.