Muse, Дита фон Тийз, похот и жестокост в Up In The Air на Thirty Seconds To Mars (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Дита фон Тийз, лъв, зебра и "Mr. Nobody" Джаред Лето са само малка част от екзотиката, изобилстваща в новото видео на Thirty Seconds To Mars - Up In The Air.

С времетраене от над 8 минути и впечатляваща кинематография, то може да се разглежда като късометражен филм, озвучен с въпросното парче, което пък би могло да бъде припознато за произведение на Muse.

Up In The Air обаче е композиция на Лето и изпълнява ролята на пилотен сингъл от четвъртия студиен албум на групата - Love, Lust, Faith and Dreams.

Доставен най-напред на членовете от настоящия екипаж на Международната космическа станция и ден след като направи своята премиера по NASA TV, на 19 април 2013 г. Up In The Air излезе в дигитален формат в цял свят, едновременно с появата на видеото към него.

Описанието към клипа предупреждава хората с фотосензитивна епилепсия, че биха могли да получат припадък, докато го гледат, но не се споменава нищо за онези с по-чувствителна психика, които рискуват да се разстроят от показаното в осемминутния филм, режисиран от Бартоломю Кубинс.

Освен гореизброените лица, изкуството на Деймиън Хърст и най-различни загнездващи се в съзнанието символи в Up In The Air участват:

Маккайла Марони и Джордин Вибер от женския гимнастически отбор на САЩ, спечелил златен медал от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.; Максуел Сноу - племенник на Ума Търман, фотограф и бивше гадже на Мери-Кейт Олсън; Ашли Смит – модел; Анастасия Кривошиева – модел.

И още: Харлоу фон Бретрен – дъщеря на специалиста по визуални ефекти Джон Нол (Star Wars, Star Trek); Натали Лорен – модел, актриса и диджей, партнираща на Лето и в Hurricane; Нийл Строс – писател и журналист, автор на статии за Rolling Stone, и др.


Сподели.