Мръсни танци с Никол Шерцингер

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Никол Шерцингер (Nicole Scherzinger), известна и като сегашната приятелка на бългрския топ тенисист Григор Димитров, ще участва в римейка на култовия филм Dirty Dancing (Мръсни танци). Тя ще влезе в ролята на Пени - детската любов на главния герой Джони, която по-късно се превръща в негова добра приятелка и партньор в танците.

Никол признава, че е имала колебание дали да приеме ролята. Преди време тя беше казала за Daily Mail, че не иска да участва, защото героинята й от култовата лента преживява аборт.

В крайна сметка звездата е размислила и обяснява: "Получих ролята и почти я отказах, защото не исках да рекламирам абортите. А моята героиня прави аборт. Но в крайна сметка реших, че мога да бъда позитивен пример. Собствената ми майка е забременяла с мен, когато е била на 17, и ме е родила на 18... Нейните родители никога не биха й позволили да направи аборт. Така че и аз се реших да участвам във филма, просто исках да насърча всички жени да задържат бебетата си".

Първият римейк на "Мръсни танци" ще бъде излъчен през май от АВС. В актьорския състав на новия телевизионен филм участват още Абигейл Бреслин (Abigail Breslin) в ролята на Франсис "Бейби" Хаусман и танцьорът Колт Прат (Colt Prattes), който влиза в танцовите обувки на Джони Касъл, изигран в от Патрик Суейзи (Patrick Swayze) в култовата лента от 1987 г.

Това няма да бъде първата изява на Никол Шерцингер на малкия екран. Освен като жури на редица музикални и танцувални състезания тя е участвала и като актриса в сериали като Sabrina, the Teenage Witch (Сабрина), How I Met Your Mother (Как се запознах с майка ви), във филма Men in Black 3 (Мъже в черно 3) и др.

Сподели.