Mos Def със солидна роля в шестия сезон на Dexter

Pinterest LinkedIn +

Бруклинският рапър, актьор и активист Данте Теръл Смит, известен с артистично си име Mos Def, ще влезе в ролята на един от новите персонажи в шестия сезон на хитовия ТВ сериал на Showtime – Dexter, чиято премиера е планирана за тази есен. На този етап не е ясно в колко епизода ще участва Смит, но е сигурно, че персонажът му – престъпник, лежал в затвора, който твърди, че е намерил избавление за душата си в религията, и въпреки това продължава да е обграден с насилие, ще е едно от няколкото нови лица с многократни появи в новия сезон.

Коя е истинската му самоличност ще разкрие самият Декстър Морган - главният герой на сериала, който официално упражнява професията на патоанатом към полицейското управление в Маями, докато тайно елиминира опасни убийци, останали на свобода. Освен Def, в новия сезон ще участва и синът на Том Ханкс - Колин, чийто персонаж ще бъде основният противник на Декстър.

В пети сезон, най-гледаният от всички, излъчени до момента, със седмична аудитория от 5 млн. души, с епизодични роли се включиха Джони Лий Милър, Джулия Стайлс и Питър Уелър. Освен за снимките на Dexter, в момента Def се подготвя за участието си в драмите Mama Black Widow и Keep Coming Back, където ще си партнира с Мила Йовович и Антон Йелчин. Той е вторият рапър, привлечен от продуцентите на Showtime, след RZA от Wu-Tang Clan, който ще участва в новия сезон на Californication.

Сподели.