"Море сокол пие" в изпълнение на D_2 пеят хиляди на площад Батенберг

Pinterest LinkedIn +

Със песента "Море Сокол Пие" в изпълнение на D-2 и Държавен Фолклорен Ансамбъл "Родопи", завърши концерта на столичния площад Батенберг, организиран в подкрепа на Българският национален отбор по футбол.

Няколко хиляди души, се събраха в петъчната вечер на 11.06.2004г., за да си пожелаят взаимно успех на откриващото се днес Европейско първенство по футбол и да чуят за последно "на живо" песента на D-2 - "Завинаги", която се явява официален химн на българските национали за Евро-2004.

В концерта участваха групите Самейра, Огледало, Ъпсурт, Уикеда и D-2.

"Твойта майка..." припяваха хиляди гърла по време на изпълнението на Ъпсурт, а мощно пого се развихри докато на сцената бяха Уикеда.

Гост-участие на Лора Kараджова и Кирил Маричков, кавър на Джими Хендрикс(Little Wings), директно включване от Португалия на Део и Ники Кънчев, както и изпълнение на хитът "Завинаги", бяха част от шоуто докато на сцената бяха хедрайнерите D-2.

Малко преди полунощ концерта, организиран от БГ Радио, приключи със скандиране българи - юнаци!


 

 

 

Снимки: Avtora.com
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.