Нели и Кристина Агилера ще изпеят Tilt Ya Head Back на наградите на MTV

Pinterest LinkedIn +

Oсвен че ще издаде два албума наведнъж, рапърът Нели споделил, че разполага с толкова написан материал, че иска да пусне и трети. Разбира се, звукозаписната компания не му разрешила, защото подобен проект би бил абсолютен прецедент и крие известни рискове.Все пак, мултиплатиненият рапър от Сейнт Луис ще бъде единственият в историята хип-хоп изпълнител, който ще зарадва феновете си с двойна доза музика и то в два различни диска. “Sweat” и “Suit” ще излязат на 14 септември.

Преди това, на 29 август, Нели ще се качи на сцената по време на връчването на музикалните видео награди на MTV, за да изпълни втория сингъл “Tilt Ya Head Back” от “дневния” си албум “Sweat”. Ще му партнира Кристина Агилера, с чийто вокали е записана и албумната версия на парчето.

Освен поп звездата Кристина, в албумите на Нели припяват синът на Боб Марли - Стивън Марли, Миси Елиът, Фарел Уилямс и Снууп Дог.

Въпреки допълващите се обложки на “Sweat” и “Suit”, двата албума се различават съществено по съдържание. “Днeвният” “Sweat” e по-динамичен, с бързи бийтове и с ударни клубни хитове, докато “нощният” “Suit” e по-лиричен и по-секси.

Официален сайт на Нели:
http://www.nelly.net

Инфо: Virginia Records
Сподели.