Момчил Колев в Star Machine, актьорското реалити с първи Live на Бъдни вечер

Pinterest LinkedIn +

Прочутият композитор, аранжор и певец Момчил Колев, познат от бившия дует "Дони и Момчил", се завърна на голямата сцена заради Star Machine, първото актьорско реалити в българския ефир, което върви от началото на декември по TV7.

Музикантът прави авторски парчета за уникалния формат и за 15-те участници в него, които се състезават за голямата награда – двугодишна стипендия за филмовата академия на Ню Йорк. 

"Съгласих се да вляза в Star Machine, защото отдавна се познавам с продуцентите на предаването. После обаче се оказа, че работата с младите хора е невероятно интересна. Между тях има изключително талантливи момчета и момичета, които веднага могат да излязат на сцената в мюзикъл", сподели Момчил в сутрешния блок на TV7 "Бодилник". 

Той гостува в студиото с Доротея Хъшовска, главен редактор на формата. Тя разказа подробности около първия лайф на актьорското шоу, който ще се завърти на Бъдни вечер. 

"Тогава водещите Иво Аръков и Лидия Инджова ще обявят регламента на състезанието. На Бъдни вечер ще стане ясно и кои са менторите на трите отбора по пет човека. Мога само да загатна, че сред тях са един от най-нашумелите млади актьори в момента, маестро от класическото поколение в театъра, изключително атрактивна и дори скандална дама, режисьор, който пее и играе", загадъчна бе Доротея Хъшовска. 

На Бъдни вечер зрителите ще се насладят на зрелищен спектакъл, в който 15-те участници изпълняват евъргрийни от българската поп музика, балкански етно джаз и световни хитове. 


Сподели.